Zář 072024
 

Poslední, tedy osmé kolo Okresní ligy veteránů okresu Opava pro rok 2024, uspořádalo SDH Dvořisko, s naší malou pomocí, na našem hasičském areálu. Jednalo se o noční soutěž v požárním útoku. Před touto soutěží již bylo o celkovém vítězi OLV roku 2024 rozhodnuto v kategorii žen, kde již děvčata ze Štěpánkovic měla s náskokem 4 bodů před druhým dámským týme ze Lhoty vítězství v lize jisté, ale v kategorii mužů ještě mohlo dojít k výměně na postu nejvyšším, který před touto soutěží drželi kluci z Kobeřic (69 bodů), před týmy ze Štěpánkovic a Rohova (61 bodů), což slibovalo napětí do poslední chvíle.

I našim domácím veteránům šlo o hodně, protože před touto soutěží zaujímali, společně s družstvem z Dvořiska, 9. až 10.místo se ziskem bodů 26 a před soutěží tak docházelo k velkému špičkování ze strany našich kamarádů z Dvořiska, kteří cítili šanci, poprvé v historii OLV, skončit v celkovém pořadí lépe než náš sbor.

Opět se soutěžilo dvoukolově, přičemž o celkovém vítězi rozhodoval součet pořadí v každém z kol. Našim klukům se povedlo v prvním kole dosáhnout 4 nejrychlejšího času a v druhém kole se ještě o jednu příčku posunuli, takže celkově získali 7 bodů, což jim stačilo na výborné 2. místo v této soutěži, kterou bezkonkurenčně vyhráli kluci z Kobeřic, kteří v obou kolech dosáhli nejrychlejších času.  A protože kluci z Dvořiska skončili až šestí, podařilo se nám je přeskočit i v celkovém pořadí OLV ročníku 2024, kde jsme si upevnili 9. místo.

 

 

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..